Teofil Lung
Teofil Lung

Teofil Lung “Eu văd medicina altfel. Obligaţia mea e să prelungesc viaţa tuturor celor care vin spre mine, cât pot. Sigur există deasupra Dumnezeu. Scopul medicinei este să încerce să prelungească măcar cu o zi viaţa aproapelui, dacă se poate cu mai mult e şi mai bine…Inteligenţa trebuie să fie dublată de caracter şi de morală. Dacă nu este aşa, se fac lucruri ce nu sînt onorabile pentru un medic

„Eu am avut dorința întotdeauna să fac două lucruri cu pacientul care a venit la mine, de când m-am făcut doctor: să-l scap de durere și să încerc să îi prelungesc zilele”, spune prof. dr. Teofil Lung, șeful secţiei de Chirurgie Maxilo-Facială din Cluj-Napoca.

„Doresc numai să fiu de folos dacă Dumnezeu mi-a dat această posibilitate să pot să fac lucruri mai aparte, adică să pot să îl ajut pe ăla pe care îl văd că este descumpănit și nu îi mai dă nimeni nicio șansă”, adaugă prof. dr. Teofil Lung.

  • Mediafax: Noi date despre chimioterapie-Apelul unui medic catre colegii de breasla: Doctorii sa nu o mai prescrie.Tumorile se extind, efectele sunt catastrofale.

Medicul Teofil Lungu de la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială Cluj face apel către doctori să nu mai prescrie chimioterapie în cazurile de cancer la cap sau la gât, pentru că nu au rezultate, tumorile se extind, iar efectele sunt “catastrofale”, el spunând că sunt sute de astfel de cazuri.

Teofil Lung, fost şef al Clinicii de Chirurgie Maxilo – Facială din Cluj-Napoca, a declarat, că la această unitate medicală ajung foarte mulţi pacienţi cu cancer la cap sau la gât care au urmat chimio şi cobaltoterapie şi la care tumorile canceroase s-au extins.

Am un mesaj către colegii medici, pentru că fenomenul este, deja, unul cronic, sunt sute de cazuri. Medicii la care se prezintă pacienţii au învăţat în şcoală şi au imprimat în mintea lor de medici ideea că în secolul XXI cancerul se rezolvă cu chimioterapie şi cobaltoterapie. Fac o mică biopsie pacientului şi îl trimit spre aceste terapii. Sunt sute de cazuri care au trecut prin aceste faze şi nu au niciun rezultat. Mesajul meu vine spre aceşti colegi medici, că acest cancer de cap şi gât nu reacţionează nici la chimioterapie, nici la cobaltoterapie, indiferent cât sunt de performante“, a declarat Lung.

El a spus că sunt “pacienţi iradiaţi cu aparatură ultramodernă, care au ajuns la clinică având tumora în extensie“.

Să ştie pacienţii că foarte multe forme de cancer noi le putem vindeca în proporţie de sută la sută. Sunt situaţii în care aceste cancere, prin terapie chirurgicală bine dirijată, se vindecă în totalitate, fără chimioterapie sau cobaltoterapie. Îi rog pe colegii mei medici să renunţe la aceste idei de a face terapiile acestea“, a afirmat Lung.

Potrivit acestuia, medicii respectivi nu ar trebui să lase pacientul “în forme depăşite de boală”, cu invazie oculară, nazală sau cerebrală a tumorii, care puteau fi tratate, cu succes, în faze incipiente.

Sunt sute de cazuri purtate prin clinici din ţară sau străinătate, cazuri de tumoare avansată şi ne pun în situaţia de a face lucruri imposibile. Noi putem să îi ajutăm pe aceşti oameni, dar vin prea târziu. Tratamentele de chimio sau cobaltoterapie nu numai că nu sunt eficiente, dar au efecte secundare catastrofale asupra sistemului de apărare a organismului“, susţine fostul şef al Clinicii de Chirurgie Maxilo – Facială Cluj-Napoca.

Potrivit acestuia, chimioterapiile distrug măduva hematoformatoare, iar organismul este pus în situaţia de a nu se mai putea apăra.

Teofil Lung a adăugat că citostaticele sunt medicamente din care se câştigă “foarte mult”, fiind cele mai scumpe de pe piaţă, iar unii medici “din asta trăiesc”.

Unii din asta trăiesc, îi trimit pe pacienţi să facă şedinţe de chimioterapie, chiar dacă nu e cazul,sunt afaceri extraordinare. Nu există tumoare pe lumea asta, şi este dovedit histopatologic, care să fie tratată cu chimioterapie şi să dispară. Nu am văzut asta în 40 de ani de carieră”, a afirmat Teofil Lung.

El a dat exemplul unui pacient în vârstă de 65 de ani din Buftea, care a urmat zeci de şedinţe de chimio şi cobaltoterapie, a suferit cinci operaţii şi a ajuns la clinica din Cluj-Napoca, sperând că se mai poate face ceva.

A fost operat la Spitalul Colţea din Bucureşti de un profesor universitar care a intrat un pic şi a zis că mai mult nu poate şi l-a trimis la iradiere, la cobalto şi chimioterapie. Este o invazie formidabilă a tumorii care a trecut din partea stângă a feţei în partea dreaptă, a atins ochiul stâng, nasul şi maxilarele. A mai suferit alte patru operaţii şi a avut zeci de şedinţe de chimio şi cobaltoterapie. Şi a venit la noi să îl operăm. Putea fi rezolvat în prima fază, fără să îi scoatem ochiul, dar acum tumora a ajuns la baza craniului şi ajunge în creier. Noi va trebui să îi scoatem ochiul, să scoatem nasul şi maxilarul, va trebui transplant de faţă“, a declarat chirurgul clujean.

Pacientul respectiv, Radu Gheorghe, a declarat, la rândul său, că în urma şedinţelor de chimio şi cobaltoterapie tumora la sinusuri de care suferă s-a extins.

Am făcut din 2011 un număr de 31 de şedinţe de radioterapie şi 12 de şedinţe de citostatice şi cinci operaţii. Cred că a fost vorba de o greşeală profesională în cazul meu, specialiştii trebuie să sesizeze aceste situaţii. Am avut încredere în medici şi am mers pe mâna lor. Mi-au spus că citostaticele şi radioterapia vor micşora tumora, dar nu a fost adevărat, din contră, a crescut“, a spus pacientul.

Un alt pacient din Bucureşti, în vârstă de 68 de ani, a fost diagnosticat cu un cancer viscerocranios şi a fost trimis la chimioterapie şi cobaltoterapie, iar sub aceste terapii tumora a crescut şi a invadat hemifaţa stângă, maxilarul şi mandibula.

A fost operat la Clinica de Chirurgie Maxilo – Facială din Cluj-Napoca, dar problema este cu tegumentul după iradiere, astfel încât nu se închide zona, nu se unesc plăgile. Nu putem face nici microchirurgie. Mergem pe o soluţie să închidem cât putem“, a explicat medicul Teofil Lung.

Pacientul, Dumitru Răducanu, a declarat, la rândul său, că şedinţele de chimioterapie şi cobaltoterapie urmate i-au făcut “mult rău”.

     

Teofil Lung -CANCER vs GRAVIOLA

Actiune citostatica naturala selectiva ( ATACA  DOAR  CELULELE  BOLNAVE )

Originare din padurile tropicale Amazoniene, fructele de Graviola (Annona Muricata, Guanabana) sunt cunoscute in intreaga lume datorita calitatilor lor revolutionare, curative si regenerative pentru intreg organismul uman.

Beneficiile Sucului de Graviola:                          

     

      Jugo-de-guanabana-Honduras-002

Are proprietati anticancerigene, antitumorale, antiparazitare, antibacteriene

Este hipotensiv, reduce ritmul cardiac, vasodilatator, sedativ, anticonvulsiv, antiviral, viermicid, digestiv

Datorita continutului bogat de vitamina C, graviola ajuta la intarirea sistemului imunitar si previne racelile, avand proprietati antifebrile

Fructul contine o serie de elemente nutritive, incluzand potasiu, magneziu, tiamina, cupru, acid folic si fier

Este un agent antimicrobian cu spectru larg atat la infectii bacteriene cat si fungice

Mineralele ajuta la intarirea oaselor si la prevenirea osteoporozei

Eficient impotriva parazitilor interni si a viermilor

Fibrele ajuta procesul de digestie, previne constipatia si tulburarile digestive

Carbohidratii reprezinta o sursa foarte buna de energie

Este folosit si contra parazitilor, a paduchilor

Se foloseste contra diabetului pentru stabilizarea glicemiei

Trateaza afectiunile ficatului

Tratament pentru astm, tuse si gripa

Utilizat in artrita si reunatism

Scade tensiunea arteriala

Este utilizat in stari depresive, stres

Testimoniale

Simona (38 de ani) este o femeie, mama si sotie care in 5 iunie 2013, intr-o zi care a inceput ca oricare alta, avand grija de gospodaria ei a facut dintr-o data o hemoragie puternica, fara sa aiba vreo durere sau un semn dinainte ca ar fi bolnava. A mers cu sotul ei la spital, unde dupa niste investigatii a aflat un diagnostic socant : neoplasm rectal hemoragic cu metastaze.

Medicii iau spus ca trebuie urgent sa o opereze apoi sa-i faca chimioterapie apoi radioterapie pt. ca altfel
poate muri in urmatoarele zile, cancerul era extins dupa spusele lor. Socul a fost mare, asa ca a iesit sa se reculeaga putin. Au inceput sa-i treaca prin minte tot felul de ganduri si intrebarile :

DE CE DOAMNE EU ? DE CE ACUM ? A inceput sa-si faca griji pentru cei 2 copii ai ei care inca nu erau pe picioarele lor “ aranjati “ cum ii place la orice parinte sa-si stie copiii. A stat si a cantarit optiunile si a hotarat sa nu se opereze, avand speranta ca trebuie sa mai existe si o alta alternativa, nu doar cea spusa de acei medici. A semnat pe propria raspundere ca nu e de acord cu operatia si a plecat de la spital hotarata sa ceara si alta parere de la alti medici. Alt spital, alti medici tot in Pitesti. A ajuns in Bucuresti la spitalul Fundeni unde i s-au facut din nou investigatii. In urma analizelor de aici si a rezultatului de la CT (computer tomograf) i s-a prescris tratament 3 saptamani cu Xeloda – 40000 mg./zi. ( Xeloda – indicat pentru tratamentul adjuvant al pacienţilor cu cancer de colon stadiul III ). A mers acasa si a inceput tratamentul prescris. A inceput sa se simta rau, sa aiba greturi, nu suporta nici un fel de miros. A ajuns fara putere la pat. A incetat tratamentul dupa 2 saptamani avand convingerea ca un tratament care face sa te simti asa de rau si sa te puna la pat nu are cum sa te faca bine. Doar un om puternic si increzator putea sa ia aceasta decizie.
In tot acest timp ea nu a incetat sa se roage, fiind o femeie credincioasa si nu a incetat sa caute si sa spere sa gaseasca un alt tratament care sa o vindece. Pentru ca nimic nu e intamplator in lume, rugamintile ei din suflet s-au implinit la inceputul lunii august cand a auzit de cabinetul de terapie alternativa al doamnei Loredana Dolbea, terapeut biofeedback acreditat, priceput si rabdator, care este in primul rand un om cu un suflet mare careia ii pasa de orice fiinta umana. S-a programat si plina de speranta si incredere si a mers la consultatie.
Adevarata poveste incepe doar acum odata cu inceperea vindecarii. Incercarea grea prin care trec oamenii care sunt diagnosticati cu cancer nu se poate trece de unul singur si nici nu exista pastila minune.
Exista terapia biofeedback pe care dna Loredana Dolbea o aduce in vietile noastre, cu profesionalism si grija fata de fiecare pacient al dumneai, cu ajutorul aparatului INDIGO.
Exista minunea naturii GRAVIOLA, incepand cu luna august, Dumnezeu a vrut ca acest fruct tropical miraculos din America de Sud sa ajunga prin intermediul firmei Blue Diamond Generation si la persoanele greu incercate de boli si in Romania.
Incepand cu luna august a inceput administrarea de suc GRAVIOLA. Pe langa acest suc/piure a inceput si un regim alimentar vegetarian, cu multe sucuri de legume, fructe fara prajeli, fara conservanti, ceaiuri din plante, regim stabilit de catre dna Loredana Dolbea.
Toate acestea au fost insotite de consiliere si sprijin emotional si incurajare din partea dnei. Loredana, a sotului si a baiatului. In afara de corpul fizic, dna.Loredana a indrumat si vindecarea psihica si spirituala, care fac parte din procesul de vindecare a bolii. Un om bolnav are nevoie de curaj, incredere in forta de vindecare, ajutor si alinare, energie din natura.
Cand Simona a fost intrebata cum a luat GRAVIOLA, ne asteptam sa ne spuna modul de administrare dar raspunsul ei a fost : CU DRAGOSTE. Acest fapt ne-a intarit credinta ca GRAVIOLA nu este un medicament care trebuie administrat, este ajutorul si sprijinul corpului fizic in calea lui spre vindecare. Ne-a spus apoi ca ea vorbea cu GRAVIOLA, ii spunea ca o iubeste si ca se bucura ca o va ajuta. Un lucru important de mentionat este ca nu i-a fost rau si ca s-a simtit bine tot timpul cat a consumat acest minuat suc. Nu a uitat tot timpul sa se roage, sa aiba credinta, recunostinta si increderea ca se va vindeca. Cateva rezultate in timpul curei cu GRAVIOLA in urma colonoscopiei : la inceput tumora
de 4×5 cm. Dupa 2 sticle de GRAVIOLA tumora de 2×3 cm, tumora 11 mm.
Pe 25 noiembrie 2013, rezultatul colonoscopiei arata ca in loc de tumora pe rezultat scrie de o mica cicatrice de 1,5/2 cm alba in zona rectala. A consumat pana la acea data 10 sticle de GRAVIOLA.Aceste rezultate exista, exista si foile de externare, rezultatele colonoscopiilor, ale CT-urilor.
Simona va trebui sa mearga timp de sase 6 luni la analize, fiind vindecata, si ne spune ca” eu deja stiu ca m-am vindecat, voi mai lua GRAVIOLA preventiv, voi continua terapia cu dna.Loredana si voi continua sa fiu credincioasa si puternica”.

Dl. Dumitrica Mihail – 63 ani-

ne face cunoscute urmatoarele rezultate obtinute in timpul administrarii remediului Graviola: la patra sticla de Graviola consumata, d-nul a eliminat placa mucoidala si un papilom de marimea unei alune care era in evolutie de cativa ani, trezindu-se dimineata cu el dezlipit.

Dna.Cristina – 41 ani, cu probleme genitale(multiple chisturi), ne povesteste ca in timpul
administrarii sucului-piure Graviola a inceput eliminarea acestor chisturi si nu a mai fost nevoie
de interventie chirurgicala.

Dna. Iulia – 40 ani, programata pentru interventie chirugicala pentru noduli la sani de diferite dimensiuni, in urma administrarii a doua sticle de Graviola, nodulii s-au diminuat iar dna. doctor care o avea in monitorizare i-a comunicat ca nu mai este nevoie de operatie.

Dr Teofil Lung recomanda sucul de graviola , Comanda mai jos :

Click Pentru comanda si reduceri

Pentru orice problema de sanatate noi avem produsele potrivite chiar Aici

Daca vrei sa intri in echipa noastra poti afla mai multe detalii  AICI

Lasă un răspuns