logo

Ai la dispozitie cel mai bun sistem de recompensare parteneri din Romania, produse de calitate superioara, asistenta si suport de la debut pana la cele mai inalte nivele de performanta si un mediu entuziast si performant de care te vei bucura din plin. Mai mult, ai ocazia ca prin activitatea ta sa ai un impact pozitiv in vietile celor din jurul tau!

Daca nu cunosti personal un partener, te vom conecta cu cineva aproape de zona in care locuiesti pentru a te asista eficient inca de la primii pasi in oportunitatea Blue Diamond.

Vei primi acces instantaneu la produsele noastre excelente beneficiind, in calitate de Partener de :

preturi reduse, materiale de instruire, plan de afacere si grila de comisioane.

Daca iti doresti o afacere proprie cu produse calitative, dar iti lipsesc banii pentru: o investitie initiala, spatiu de depozitare si taxe de instruire profesionala: AI NEVOIE DE NOI!

de-ce-blue-diamond d

Daca iti doresti achizitionare inteligenta de produse calitative pentru consum, mai multi bani, performanta sau toate acestea la un loc: AVEM NEVOIE DE TINE!

JNjujNj4

Devenind Partener, incepi sa scrii cu noi minunata poveste a generatiei BLUE DIAMOND!

succes_MLM-copy

De Ce BLUE DIAMOND?

Pentru ca ai nevoie deopotriva atat de CRESTERE cat si de STABILITATE financiara. Un avantaj cheie este ca te poti bucura de mai multe cai de a castiga bani:

checkbox-152187_960_720din discountul produselor pe care, ca si Consumator ti le poti comanda din confortul casei tale, evitand trafic, cozi, aglomeratie, timp pierdut si riscul cumparaturilor peste necesarul propus de acasa, la care ai fi expus daca ti-ai cumpara produse similare din magazin economisind si pe aceasta cale o alta suma pe care o poti adauga la discount.
Rezultatul? Castigi bani, economisesti timp si consumi produse de calitate superioara.

checkbox-152187_960_720 din comenzi generate de recomandarea produselor catre clienti in calitate de Reprezentant de Brand. Daca in cazul consumului propriu beneficiezi de discountul cu care poti achizitiona produsele, in cazul recomandarii si vanzarii directe a acestora castigi atat din discount inmultit cu volumul recomandarilor cat si dinpromotiile produselor puse de companie la dispozitia ta, pentru a stimula consumul de produse calitative concomitent cu cresterea castigurilor.

checkbox-152187_960_720 din constructia unui plan de cariera alaturi de sponsorul/indrumatorul tau, din faurirea inteligenta a unei echipe de parteneri (consumatori si/sau vanzatori), impreuna cu care sa atingi nivele performante recompensate dupa grila de bonusare publicata, devenind Leader Blue Diamond.

checkbox-152187_960_720 din bonusuri de calificare, acordate conform termenilor si conditiilor agreate in contract, la atingerea anumitor nivele de performanta.

checkbox-152187_960_720 din profit sharing, in momentul in care ai minim 5 nivele de calificare identice, la cel mai inalt nivel de calificare, plus calificari de nivel mai inalt, imparti impreuna cu cei care indeplinesc aceleasi conditii ca tine o suma ce reprezinta 4% din totalul punctelor generate lunar.
Pentru ca ai toate avantajele unui business propriu, tip franchisa dar ai si tot suportul unei companii sub care sa activezi.

Pentru ca vrei sa alegi grila de bonusare care te PLĂTESTE CEL MAI BINE.

 Pentru ca vrei ca produsele calitative pe care le recomanzi sa fie indragite de toate categoriile de clienti.

 Pentru ca in timp ce-ti construiesti drumul cel mai rapid catre independenta financiara, construiesti si independenta finaciara a echipei tale, si a fiecarei persoane in parte care te-a urmat pe tine sau pe un coechipier de-al tau, fiind si un bun exemplu pentru membrii comunitatii, care urmeaza mai repede un exemplu de succes decat o poveste despre o oportunitate.

 Pentru ca sansele tale de a face performanta AICI, pe un drum simplu, concret, pavat de experientele si cunostintele predecesorilor, usor si ferit de riscuri sunt mai mari decat in orice alta incercare de a intreprinde ceva pe cont propriu!

 Pentru ca nu ai ce sa pierzi, neavand nevoie de investitii. Poti doar sa incerci una sau mai multe din posibilitatile de colaborare, urmand sa decizi ce ti se potriveste!

contact1

Pentru mai multe detalii nr de tel: 0735 156 592 – DORINA MIHALACHE 

 Pentru a deveni membru click AICI